Om oss

S*Dacca’s har funnits sedan 1988.

Vi har fram till 1999 enbart haft Burmor. Vår första burma blev Hemulens Krusmynta, uppkallad efter Pippi Långstrump. Hon kallades i dagligt tal bara Mynta.
Vi har idag tre röda honor hemma.

Sedan 1999 har vi även Burmilla. Vi har faktiskt haft Sveriges första registrerade burmilla, den brittiska Demesne Ariadne.

Inom ramarna för vår verksamhet så sysslar vi enbart med katter och deltar aktivt i utställningsverksamheten runt om i Norden. Detta hindrar dock inte att vi även har varit, och är, aktiva medlemmar i Min Kattklubb och hjälper till i de andra lokala klubbarna och deras verksamheter. Vi är också aktiva inom SVERAK, Sveriges Kattklubbars Riksförbund, och dess rikstäckande verksamhet.

I vår uppfödning månar vi om att våra katter skall vara friska, sociala och trevliga att umgås med. Kattungar som vi föder upp tränas att umgås med såväl katter som människor, stora som små.

Dacca’s följer strikt de avtalsmallar och regler/rekommendationer som utfärdas av SVERAK. Katter som köps av oss omfattas av de garantier som svensk konsumentköplagstiftning föreskriver. Vaccinationer enligt veterinärmedicinska regler likaså. Du skall som köpare kunna känna Dig helt trygg!

Du finner oss strax söder om Malmö, i Bunkeflostrand.
Adress: Båtsmansgränd 2
Våra telefonnummer är :
040 – 46 70 30 (hemtelefon)
070 6 065 065
Mail :
dan@daccas.se